Rīgas Franču liceja pašpārvalde mūsu skolā

Siguldas Valsts ģimnāzijas un Rīgas Franču liceja pašpārvalžu sadraudzība

Ceturtdien, 17.oktobrī, Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojās Rīgas Franču liceja Skolēnu pašpārvalde projekta ‘’Kontakts’’ ietvaros. Pasākumā abu skolu pašpārvaldes apmainījās ar pieredzi, saskatīja vienojošos elementus un izrunāja turpmākās sadarbības plānus.

Vispirms Siguldas Valsts ģimnāzijas Skolēnu parlamenta pārstāvji organizēja nelielu ekskursiju pa skolu, parādot būtiskākās, īpašākās telpas – pašpārvaldes kabinets, lekciju zāle, mazā zāle, lielā zāle un mācību kabineti. Pēc tam licejisti bija sagatavojuši intriģējošu Kahoot spēli par abu skolu līdzību – izrādās, tādas vērtības kā sadarbība, atbildība, radošums, izcilība abām skolām ir kopīgas! Tāpat vienojošais elements ir bordo krāsa.

Skolēni iesaistījās vairākās Icebreaker spēlēs un ļāvās sarunām gan par skolas ikdienu, gan par pašpārvaldes darbības sistēmu, plānotajiem pasākumiem un citām aktualitātēm. Bija patīkami redzēt, ka pašpārvalžu domas sakrīt, un iepazīt burvīgo Rīgas Franču liceja komandu.

Pasākums tika noslēgts ar kopīgu fotogrāfiju un pēdējiem atvadu vārdiem, novēlot veiksmīgu mājupceļu Franču liceja pašpārvaldei. Prieks par gūto pieredzi un izveidoto sadarbību!